LIBERTY

Regent Street
London W1B 5AH

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Liberty er et gammelt, luksuriøst varehus som ble grunnlagt i 1875. Her er det flere etasjer med designerklær, sko og vesker, møbler, masse forskjellig ting og tang og masse forskjellige stoffer, smykker, blomster ++. Det er også en liten café her hvor man kan få en liten matbit eller te og kake. Det bærer stort preg av det gamle, og det er det som gjør det så spesielt. Det er ingen rulletrapp, for å si det sånn. Heller gamle trege heiser, og det er det som gjør det så sjarmerende. Vi raste gjennom når vi var her, så jeg må nok komme tilbake for å titte litt nærmere og drømme meg mer bort i fine klær, ting og folk.

x

Liberty is an old, luxurious department store full of designer clothes, bags, shoes, homeware, furniture, fabric and flowers. There’s also a little café there. Liberty was founded in 1875, so it’s very old and it shows in the most charming way. 

skjermbilde-2015-07-21-kl-13-50-52

Reklamer

11 thoughts on “LIBERTY

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s